Cookie- og privatlivspolitik Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges
til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer,
der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du
slette dine cookies under indstillinger i din webbrowser og undlade videre
brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles,
deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger,
udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig
kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies, i din
webbrowsers indstillinger.
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke
fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
• Vi anvender ikke facebook pixel tracker.

Tredjeparts cookies
På HavdrupFodklinik.dk benytter vi os af en række tredjeparts services.
Disse services bruger til tider også cookies. Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på HavdrupFodklinik.dk.
Disse cookies bruges til at lave statistik på, hvordan brugerne benytter
vores hjemmeside.
HavdrupFodklinik.dk indeholder også 3. parts komponenter som fx “Facebook del”.
Disse 3. parts komponenter bevirker, at Facebook eller Google modtager tekniske data om din browser, IP-adresse, og hvilke sider du besøger på HavdrupFodklinik.dk og de underliggende HavdrupFodklinik.-hjemmesider. Hvis du er logget på for eksempel Facebook eller Google, når du
besøger HavdrupFodklinik.dk, så kan Facebook/Google henføre disse data
med din profil. Den behandling, som indehaveren af 3. parts komponenten foretager, er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af 3.
parts komponenten.
HavdrupFodklinik.dk anvender ikke en Facebook-pixel til at målrette relevant
kommunikation på Facebook på baggrund af de besøgendes adfærd og
måle effekten af annoncer. HavdrupFodklinik.dk kan ikke se din personlige
profil på Facebook og ved ikke hvem du er ved et besøg – selvom du er
logget ind på Facebook på samme enhed. HavdrupFodklinik.dk kan udelukkende lave målrettet kommunikation til en målgruppe af tidligere besøgende – ikke enkeltpersoner.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan
henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en
række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis
du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og
tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det
omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller
ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles
i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen,
og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af
karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke
muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker
på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der
er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af
data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke
anvende dem til egne formål.Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis
du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande,
der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du
kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du
kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om
dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de
bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [ havdrupfodklinik@gmail.com ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger,
har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
HavdrupFodklinik.dk
v/Hanne Aagaard